Pengikut

Isnin, 9 Mei 2016

Leesya Homestay,Melaka


Alamat : Jalan Bachik Kampung Permatang Pasir Melaka

Nampak 1 rumah tetapi ada 2 pintu untuk disewa.Kami sewa disebelah kiri.Ada 2 bilik tidur disediakan untuk penyewa.

- Ruang tamu -




- Ruang dapur -


 antara barang dapur yang disediakan


1 bilik air disediakan diluar dibelakang dapur

- Bilik Pertama @ master bedroom -



aku suka iron disediakan,dah ingat nak bawa iron tapi tertinggal mujur ada iron homestay nie tak lah pakai tudung yang sama je.



bilik air disediakan di bilik ini


almari kecil je tapi dia punya hanger baju banyak



 air cond ada sekali

- Bilik kedua - 


bilik kedua nie kecil sikit dari master bedroom tapi kira luas gak lah.Tilam single disediakan.Aku pun lupa sape yang tidur bawah abah ke aby.



sama bilik nie pun ada air cond gak

Harga sewaan homestay nie krul dapat RM150,murah lah tue untuk 2 hari 1 malam



Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...