Pengikut

Rabu, 26 Februari 2014

dapat hadiah brooch dari CC


Dah nak berakhir bulan februari masih ada lagi yang sayang bagi hadiah pada aku.Terima kasih CC ku Pn.Sa'niah bagi hadiah brooch ini..Terus pakai arinie tak payah tunggu besok-besok..

Photobook ke-6 : Langkawi by PIXAJOY



HihiHihi ada lagi photobok..Nie kenangan masa aku sefamily ke Langkawi tahun 2011..Seronok buat photobook nie boleh print out semua gambar kenangan berjalan-jalan dengan family.

Selasa, 25 Februari 2014

CPUV : LANEIGE Serum Intense Lipstick


Yes Yes Yessss dapat lagi CPUV...I like lah..

Jumaat, 21 Februari 2014

Photobook ke-5 : Genting Hindlands by PIXAJOY


Beralih ke PIXAJOY pula..Nampak je photobook murah teruslah grab.Cari gambar yang lama-lama terus buat.Hanya rm8 saje untuk penghantaran.

Photobook dari PIXAJOY ada 2 pilihan cetakan sama ada nak pilih Gloss Lamination atau Matte Lamination..Aku pilih Gloss Lamination,korang lawa tau cetakannye lebih licin dan terang..Suka sangat....Saiznya sama 6x6 inch..

Pada korang nak buat juga sila ke PIXAJOY..Yang aku buat nie promosinya dah habis..

Oh ya terima kasih pada Yana, sebab ko bagi tau tentang photobook nie dalam MyDEAL.



Isnin, 17 Februari 2014

CPUV pertama 2014 : MaDonald's 2014


Masuk je 2014 aku tertunggu-tunggu nak kan CPUV,akhirnya 14 Feb baru lah dapat seketul..Alhamdulillah dapat tambah duit dlm tabung..Harap-harap lepas nie dapat lagi berketul-ketul iklan yea en.Nuffnang..

Jumaat, 14 Februari 2014

:: Kektus Berbunga ::


Gambar terbaru yang abah whatsApp 8.33 pagi tadi.

Wahhhhh banyak sungguh bunganye kuar..Tak sabar nak pergi tengok kektus kesayangan aku nie..Kalau boleh peluk cium memang nak je aku buat tapi tak boleh kan..



Selasa, 11 Februari 2014

D'Herbs TERLAJAKKK LARISS!!!!!

Aku tak jual yea kawan-kawan tapi aku beli produk nie sebab terpedaya dengan iklan  TV D'Herbs TERLAJAKKK LARISS!!!!! 

Hari tue masa jalan-jalan kat shopping complex The Mines ada satu kios jual macam-macam produk kesihatan disebabkan aku dan mama alami masalah yang sama buncit aku suruh mama beli dan pakai dulu produk D'Herbs nie .Lepas tue hari-hari aku tanya mama ada tak perubahan,bila mama kata ada perubahan sedikit terus aku pergi beli.

Krim Panas Berherba Makbul Munajat


Krim Makbul Munajat adalah krim pelbagai guna boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan.Tidak sesuai digunakan untuk bayi,boleh disapu pada perut,sendi dan otot.Tidak berminyak dan mudah meresap.. Baunya wangi serai dan limau purut.Panasnya 12 jam tapi aku tak rasapun 12 jam sebab aku sapu waktu malam sebelum tidur dah tidur mana nak perasan.

Harganya RM26.00

Selain Krim Panas Berherba Makbul Munajat aku terjebak beli Juice Perawan Gold sebab apa aku beli sebab "Juice Perawan Gold Rahsia Kewanitaanku Kekal Awet Muda" kat kotak tue tulis.Dah masuk 30 tahun haruslah nak kena jaga kedua-duanye..Fahamkan wanita-wanita sekalian.

Minuman Herba Khusus Wanita Juice Perawan Gold



Cara penggunaan ambil 2 sudu (tak dinyatakan sudu besar ke kecil maka aku guna sudu besar) setiap pagi & malam sebelum makan.Oh ya tidak digalakkan bagi ibu mengandung.

Harganya RM35.00

Isnin, 10 Februari 2014

Kejutan dari kawan-kawan di pagi isnin

:: Selamat datang usia 30..Happy birthday Maifarah a.k.a myfaraFLK..Terima kasih Allah panjangkan usiaku :: 
*** pstt aku belum tua tapi aku masuk fasa wanita jelita

status pada 8 Februari 2014: 31 likes di facebook 


Sungguh terkejut aku pagi nie kawan-kawan aku buat kejutan kat aku bagi kek birthday dan hadiah birthday.


Tabitlah kat korang sebab berjaya buat kejutan kat aku,Linda konon ko nak turun beli air siap tanya kat kami semua nak kirim air ke tak rupanye pergi ambil kek yea kalau aku betul-betul kirim ko beli air macam mana, mesti tak cukup tangan ko nak pegang kek dan air kan.Yang Rinie dan Amirah plak pandai yea tak nak kirim beli air pakat betul yea korang.

Tiba-tiba Amirah dan Rinie nyanyi lagu birthday aku pun pelik rupanya ko bawa kek siap pasang lilin lagi tue dan paling best siap letak 3 batang lilin tanda 30 tahun usia aku.

Korang aku terharu tau korang buat macam nie dah lama tak dapat kejutan sebegini dari kawan-kawan.

Kek Birthday aku


sedap kek nie


 Terima kasih Linda,Rinie dan Amirah korang kongsi bagi kek dan hadiah.




Nak tau hadiah ape dorang bagi???

v

v

v

v



Sepasang Telekung Lycra berwarna biru

Telekung nie aku belum ada lagi dulu harganya mahal sekarang dah murah cuma belum kesempatan nak beli nie dah dapat free boleh lah guna tukar-tukar dengan yang ada.

Terima kasih yea kawan-kawan walaupun dah lepas 2 hari birthday aku korang masih nak buat sambutan birthday aku.Love you all friends..



Jumaat, 7 Februari 2014

:: Photobook Konvo Aby ::

Akhirnya akhirnya akhirnyaaa dapat juga photobook Aby nie,sebulan lebih aku tunggu nak dapatkan photobook nie.Aku hantar photobbok nie 20/12/2013 sebelum aku bercuti ke Cameron Highlands ingatkan dalam 2 minggu lepas tue dapat lah tapi tak dapat-dapat.Oh ya photobook nie bukan company biasa yang aku buat tue yang kali nie aku buat kat Photobookmart, softwarenye lain  sedikit dan pada mulanye agak susah tapi dah lama-lama belek senang plak.

Sambung balik cite tadi,bila dah tak dapat tue aku cari lah contact number company nie terus telefon.Dapat je aku cakap lah order aku tak dapat rupanye mesin printer dorang rosak nak buat macam mana kena lah tunggu lagi.Lepas dari minggu tue aku cuba lagi call tapi kali nie tiap-tiap minggu aku call sampai minggu nie aku call alasan masih yang sama maknanye betul lah tue mesin printernye rosak.Aku ada juga hantar email dorang balas kata akan hantar order aku dengan segera.

Disebabkan minggu nie ari selasa aku dah call dorang kata mungkin minggu depan baru dapat aku pun biarkan je tak lah tunggu sangat dapatnye sekali tadi abang admin bagi kat aku apa lagi terus buka lah tengok isinye.Nasib baik kertasnye berkualiti sangat dan tak sia-sia menunggu sekian lama baru dapat.Kertasnye lebih licin kalau lah Aby ambil gambar betul-betul memang bertambah cantik photobook dia.Ukuran photobook nie 8.25x8.25 inch


Sekarang semua dah dapat photobook masing-masing..abah mama photobook nie yang pergi Cameron Highlands, yasmin yang nie gambar kahwinnye dan Aby yang nie gambar konvo dan aku yang nie gambar gedik dengan krul..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...