Pengikut

Selasa, 6 Jun 2017

Anniversary ke-8 tahun 2017

Terima kasih suamiku yang jauh dimata dekat dihati.


Alhamdulillah dan terima kasih masih sudi beri bunga pada saya,masih ingat lagi tarikh keramat perkahwinan kita dan masih lagi cintai saya hingga kini harap-harap sampai akhir hayat yea kita bersama.


Ingatkan bunga ini terbang dari Labuan rupanya dari sini saja,terima kasih yea siap ada coklat ferrero rocher lagi.


6-6-2017
... --- ....

Isnin, 5 Jun 2017

28 April 2017 : Anjung Ketam Kampung Nagalang

Kami dah ada di Labuan kembali.

 Last lokasi tempat makanan yang harus dicuba Anjung Ketam Kampung Nagalang,disini juga terdapat makanan laut (seefood) yang segar bugar.



Di Anjung Ketam Kampung Tanjung Aru mercu tandanya Ketam Gergasi tetapi disini mercu tandanya ialah Udang Gergasi


sambil-sambil tunggu makanan sampai kami tengok laut jap dapat lah lihat anak ketam 


makanan disini pun sedap-sedap juga 



ini adalah diantaranya yang kami order,tak order banyak sangat takut tak habis masing-masing masih kekenyangan.

Harga mampu bayar..tak lah mahal sangat untuk kami berempat.

Habis makan balik tido sebab esoknye nak naik flight awal balik ke KL.


Perdana Park Tanjung Aru : Air Pancutan Berirama

Melihat keunikan air pancutan berirama di Perdana Park yang terletak di Tanjung Aru.



Disini terdapat trek jogging sekitar tasik, dua taman permainan untuk kanak-kanak, dan juga laluan refleksologi dan terdapat beberapa restoran makanan.




kawasannye luas



tak lama kemudian air pancutan berirama nie beroperasi






tengok gambar je lah yea,ada video tapi tak boleh plak upload.



AddressJalan Tanjung Aru, Tanjung Aru, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...