Pengikut

Isnin, 5 Jun 2017

28 April 2017 : Anjung Ketam Kampung Nagalang

Kami dah ada di Labuan kembali.

 Last lokasi tempat makanan yang harus dicuba Anjung Ketam Kampung Nagalang,disini juga terdapat makanan laut (seefood) yang segar bugar.



Di Anjung Ketam Kampung Tanjung Aru mercu tandanya Ketam Gergasi tetapi disini mercu tandanya ialah Udang Gergasi


sambil-sambil tunggu makanan sampai kami tengok laut jap dapat lah lihat anak ketam 


makanan disini pun sedap-sedap juga 



ini adalah diantaranya yang kami order,tak order banyak sangat takut tak habis masing-masing masih kekenyangan.

Harga mampu bayar..tak lah mahal sangat untuk kami berempat.

Habis makan balik tido sebab esoknye nak naik flight awal balik ke KL.


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...