Pengikut

Selasa, 11 Februari 2014

D'Herbs TERLAJAKKK LARISS!!!!!

Aku tak jual yea kawan-kawan tapi aku beli produk nie sebab terpedaya dengan iklan  TV D'Herbs TERLAJAKKK LARISS!!!!! 

Hari tue masa jalan-jalan kat shopping complex The Mines ada satu kios jual macam-macam produk kesihatan disebabkan aku dan mama alami masalah yang sama buncit aku suruh mama beli dan pakai dulu produk D'Herbs nie .Lepas tue hari-hari aku tanya mama ada tak perubahan,bila mama kata ada perubahan sedikit terus aku pergi beli.

Krim Panas Berherba Makbul Munajat


Krim Makbul Munajat adalah krim pelbagai guna boleh digunakan untuk lelaki dan perempuan.Tidak sesuai digunakan untuk bayi,boleh disapu pada perut,sendi dan otot.Tidak berminyak dan mudah meresap.. Baunya wangi serai dan limau purut.Panasnya 12 jam tapi aku tak rasapun 12 jam sebab aku sapu waktu malam sebelum tidur dah tidur mana nak perasan.

Harganya RM26.00

Selain Krim Panas Berherba Makbul Munajat aku terjebak beli Juice Perawan Gold sebab apa aku beli sebab "Juice Perawan Gold Rahsia Kewanitaanku Kekal Awet Muda" kat kotak tue tulis.Dah masuk 30 tahun haruslah nak kena jaga kedua-duanye..Fahamkan wanita-wanita sekalian.

Minuman Herba Khusus Wanita Juice Perawan Gold



Cara penggunaan ambil 2 sudu (tak dinyatakan sudu besar ke kecil maka aku guna sudu besar) setiap pagi & malam sebelum makan.Oh ya tidak digalakkan bagi ibu mengandung.

Harganya RM35.00

4 ulasan :

Sue-Rya Qistina berkata...

ibu menyusu boleh guna x?

myfara FLK berkata...

maaf kurang pasti Ct..

Dinda Iva berkata...

kita dah try jus perawan..tapi xsesuai ngan kitalah..huhuhu...

myfara FLK berkata...

ape jadi..buat masa nie kite makan ok je tak ada masalah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...