Pengikut

Jumaat, 7 Februari 2014

:: Photobook Konvo Aby ::

Akhirnya akhirnya akhirnyaaa dapat juga photobook Aby nie,sebulan lebih aku tunggu nak dapatkan photobook nie.Aku hantar photobbok nie 20/12/2013 sebelum aku bercuti ke Cameron Highlands ingatkan dalam 2 minggu lepas tue dapat lah tapi tak dapat-dapat.Oh ya photobook nie bukan company biasa yang aku buat tue yang kali nie aku buat kat Photobookmart, softwarenye lain  sedikit dan pada mulanye agak susah tapi dah lama-lama belek senang plak.

Sambung balik cite tadi,bila dah tak dapat tue aku cari lah contact number company nie terus telefon.Dapat je aku cakap lah order aku tak dapat rupanye mesin printer dorang rosak nak buat macam mana kena lah tunggu lagi.Lepas dari minggu tue aku cuba lagi call tapi kali nie tiap-tiap minggu aku call sampai minggu nie aku call alasan masih yang sama maknanye betul lah tue mesin printernye rosak.Aku ada juga hantar email dorang balas kata akan hantar order aku dengan segera.

Disebabkan minggu nie ari selasa aku dah call dorang kata mungkin minggu depan baru dapat aku pun biarkan je tak lah tunggu sangat dapatnye sekali tadi abang admin bagi kat aku apa lagi terus buka lah tengok isinye.Nasib baik kertasnye berkualiti sangat dan tak sia-sia menunggu sekian lama baru dapat.Kertasnye lebih licin kalau lah Aby ambil gambar betul-betul memang bertambah cantik photobook dia.Ukuran photobook nie 8.25x8.25 inch


Sekarang semua dah dapat photobook masing-masing..abah mama photobook nie yang pergi Cameron Highlands, yasmin yang nie gambar kahwinnye dan Aby yang nie gambar konvo dan aku yang nie gambar gedik dengan krul..



2 ulasan :

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bnyknya photobook..rajin sungguh mai ni

myfara FLK berkata...

sebab murah klu mahal pikir berkali-kali gak nak beli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...