Pengikut

Ahad, 25 November 2012

Buang gambar dalam Picasa Web Album

Disebabkan tak boleh nak upload gambar lagi, aku dari semalam kemas kini semula Picasa Web Album buang segala gambar yang terlebih upload dimana gambar tue tak dimasukkan dalam blog.Kalau tak jadi begini memang aku tak tgknye Picasa tue lantaklah gambar dalam tue semua.Dan disebabkan tue juga aku nekad buang N3 yang berlabel Contest,yang aku masuk contest dari bloger lain.Maka dah berkuranglah N3 aku..

Sambil tue aku ada search dari bloger lain macam mana nak bagi balik boleh upload gambar.Adalah 2 blog yang aku dah baca,dorang suruh create new email account google.Tapi tak sure plak aku,kalau dah create baru nanti ada effect tak ke atas nuffnang.Kang tak pasal2 tak dapat aku merasa duit dari nuffnang.Kena search lagi nie rugi nanti.

1 ulasan :

maszmadi berkata...

mai, add author baru a.k.a email address baru..... x der effect kat mana2 pon..... ok.....

selamat mengupload gambar banyak2..... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...