Pengikut

Sabtu, 3 November 2012

FullHD Media Player

Amirah,mai dah beli pemain FullHD Media Player nie kat Low Yat Plaza tadi.

Habis je duty pukul 2 ptg terus ke Low Yat Plaza,sampai je sana terus ke kedai SRI COMPUTER SDN BHD yang kite pergi sama2 aritu.Harga yang mai dapat pun sama macam amirah dari RM160 dapat RM150.

Dan sekarang nie krul dan aku sedang melayan movie yang diambil dari zaim.Nampak gaya tak payah ke pawagam lagi lah aku dan hubby.Jimat duit macam nie..

Untuk pengetahuan kawan2 yang lain pemain nie boleh main movie dalam bentuk AVI dan MKV.Nak dengar lagu MP3 pun boleh dan nak tengok photo & text pun boleh juga.Korang simpan je dalam pen drive dan cucuk saje dalam pemain nie.Hebatkan..

K cau dulu nak layan movie.bye bye..

2 ulasan :

Amyra Chuari berkata...

Day byk sgt gadget kat bilik aku ni mai smpi bende tu pon dah jarang gune...

myfara FLK berkata...

Tak pe nanti2 boleh guna bila perlu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...