Pengikut

Isnin, 23 Jun 2014

Rak Sabun Beroda



Smart tak? Baru sedap mata memandang, tersusun semua sabun-sabun kat dalam rak nie dah tak payah letak sepah-sepah dalam baldi, dalam bilik, dalam almari dapur semua telah  tersusun sebaris kat rak putih nie.Rak sabun nie ada roda senang nak ditarik atau alih ke tempat lain bila nak sapu dan basuh lantai.Bestlah rak nie sangat senang dan memudahkan aku berkemas.Banyak sabun ko mai..ala ada botol yang tak ada isi saje tak buang nanti beli sabun yang refill boleh simpan dalam botol kosong tue.

Rak nie ada jual dalam groupon (klik sini) tapi dah sold out yea.Dalam groupon rak nie namanya Tier Slim Rack With Wheels,fungsi rak nie boleh letak sabun basuh pakaian,sabun mandian,tin minuman atau tin makanan. Sebab nak sangat rak sabun beroda nie dan kebetulan linda pun berkenan sama,dia call penjual rak nie dan terus beli.Dapat diskaun rm65 dapat rm60 kira ok lah tue.Bukan kami berdua je beli 8 orang lagi kawan opis kirim beli.Berguna gak rak sabun beroda nie ingatkan tak muat nak letak sabun ukuran memang dia bagi tapi kot lah tak muat mana aku nak campak kan..

2 ulasan :

O'gosh Iskandar berkata...

Hi Fara...dah habis tu ke u beli ni...apakah no beliau...nak jugaaakkk

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

wah....menarik.Takdelah brg sepah2.. :) salam kenal dr YM ye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...