Pengikut

Selasa, 12 Mei 2015

# Kak Alynn Beli Sepasu Ros Jepun Dari Aku #

Bukan Syura je yang beli kak Alynn pun sama turut beli RJ dari aku.Kak Alynn order 3 pasu sebenarnye  tapi aku dapat bagi sepasu je dulu sebab lagi 2 pasu aku nak bagi minggu depan sebab nak bagi 2 pasu tue daunnye lebat dahulu.



Nie gambar wasap dari kak Alynn semalam, terima kasih wasap gambar yea kak nanti lagi 2 pasu kite ambil gambar sama-sama yea. 

Kata kak Alynn dia nak tanam RJ tapi nak tanam kat tanah, jadi aku cadangakan tanam RJ warna peach,sebab aku pun sendiri tanam RJ Peach tengok elok je subur siap membiak banyak kat tepi sepanjang tingkap depan rumah aku tue.Next time aku up gambar RJ yang aku tanam kat tanah tue yea InsyaAllah..

RJ Berlapis Peach

Aku wasap kak Alynn dulu tunjukkan gambar RJ Berlapis Peach nie dia setuju baru aku jual sebab jual dalam talian nie kena wasap dulu kalau berkenan baru boleh jual.Lagi 2 pasu RJ yang kak Alynn order ialah RJ Berlapis warna Merah Dan Purple.Buat kak Alynn sila bersabar lagi seminggu yea..Harap kak Alynn suka dengan RJ yang kite jual kat akak.


1 ulasan :

aLyNnZ berkata...

suke sgt mai..rj yg mai jual gemok2 belaka..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...