Pengikut

Rabu, 24 Februari 2016

Naik Cable Car-Langkawi

Langkawi : 4 hari 3 malam

14 Februari 2016 : Pagi

Lokasi kedua kami sekeluarga ke Cable Car.Tiket masuk Big Bos belanja.


Tukang beli tiket naik cable car.

semua kena naik yea tak ada sorang pun terkecuali tinggal di bawah.



selonggok je kami sekeluarga,tak boleh pisah jalan asing-asing hilang kang susah nak mencari.


Sebelum naik Cable Car kena masuk bilik nie dulu Sky Dome.



bilik Sky Dome nie macam panggung wayang dorang pasang visual 3D Roller Coaster skrinnye ada depan,atas dan belakang.

Aku tak tahan tengok Roller Coaster nie,pening kepala aku kejap je aku tengok kang tak pasal-pasal muntah susah plak.

Kemudian bergerak beratur tunggu giliran naik cable car





Rupanye mak mertuaku takut naik cable car.Dorang cite mak tak duduk kat tempat duduk takut punya pasal mak duduk kat lantai tak nak tengok permandangan luar.Rasa kesian plak kat mak nak buat macam mana semua kena naik tak boleh tinggal bawah.Naik turun mak duduk di lantai,dalam van sampai rumah mak kena bahan.



Adik Krul Padil dengan isteri dia Nureen


Permandangan di atas cable car.


 Cantik sungguh Pulau Langkawi nie



geram sungguh budak Ain nie.


Dulu jambatan Sky Bridge nie tak kena bayar sekarang dah kena bayar yea.sebelum nak ke sini kena naik tren bayaran dikenakan rm15 dan penjalan kaki rm5.Aku dan family tak turun ke sini kena bayarkan kopaklah duit Big Bos nanti.

Wah sekarang dah ada tempat love padlock,menariknye.Aku tak buat pun hanya berlakon je depan love padlock nie.



bersama MIL


bersama biras dan adik ipar,panas terik masa nie nak bergambar punya pasal diri gak lah kat atas nie.





Dah puas bergambar kami turun gerak ke tempat lain plak.

1 ulasan :

Nor Iman Hashim berkata...

sonoknyer gi langkawi lg2 pi ngan family....
nak pi gakkkk....huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...