Pengikut

Khamis, 4 Ogos 2016

melaram baju raya 2016

Alhamdulillah syukur diberi kesihatan yang baik tahun ini dapat beraya dan dapat pakai baju raya.Tahun nie dapatlah melaram beberape baju raya yang asalnye nak buat baju kerje saje tapi tahan kan diri tak nak pakai dulu nak pakai masa hari raya, jimat sikit duit tak payah beli baju raya yang lain..

1 Syawal  1437 - 6 Julai 2016
Tahun 2016 tema warna baju raya kami suami isteri ialah warna biru

Fesyen baju : Baju Kurung Moden
Tudung :  Tudung Bawal

5 Syawal  1437 - 10 Julai 2016
Pergi beraya rumah mak sedara mama merangkap nenek sedara pada aku di Kg. Baru

Fesyen baju : Baju Kurung Moden
Tudung :  Tudung Bawal
Handbag : Coach


20 Syawal  1437 - 25 Julai 2016
Jamuan raya di pejabat

Fesyen baju : Baju Kurung Moden Pendek + Dokoh Patch
Tudung : radiusite

24 Syawal  1437 - 29 Julai 2016
Memilih tema merah untuk dipakai semasa jamuan Seksyen Pembangunan

Fesyen baju : Baju Kurung Moden 
Tudung :  Rina Salleh Clothing

28 Syawal  1437 - 2 Ogos 2016
Ikut Seksyen Pembangunan ke open house MRT Corp di Sime Darby Convention Centre

Fesyen baju : Baju Blouse Bermanik - beli kat Kenanga,kain beli kat Giant Nilai
Tudung :  Tudung Bawal (koleksi peribadi tudung lama lah)



Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...