Pengikut

Isnin, 7 November 2016

dining wall decor

Semalam petang temankan mama jalan-jalan di Nilai 3, masuk 1 kedai tue yang jual barang-barang decor dapur (maaf lupa nama kedai).Dalam banyak benda kat situ aku boleh berkenan wall frame nie.Pada aku nampak macam rare kalau dapat tampal kat dinding meja makan di dapur.


ada je gambar pasal coffee,cake dan cappuccino tapi aku lebih sukakan 3 gambar ini

harga sekeping frame nie rm8.90 sahaja


frame nie jenis aluminium sangat ringan dan nipis

hanya menggunakan double sided sahaja untuk tampalkan frame nie tak payah nak guna paku pun

 
 < sebelum >

nampak simple je kan, tue yang nak tampal sesuatu kat dinding

kot lah ada yang bertanya,meja makan dan kerusi alas meja semua beli kat IKEA dah lama dah pun belinye

 < selepas >

tarraaaaaa,barulah ada seni sikit kat dinding

nanti aku nak cari alas meja yang sesuai untuk dipadankan dengan wall frame


Coke - PepsiCola - CocaCola


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...