Pengikut

Khamis, 23 Mac 2017

DIY Wedding Guest Book my little BABY

Seterusnya aku kena buat Wedding Guest Book plak.
Asalnye kawan Yasmin yang akan buat deko pada buka nie,tapi disebabkan kawannye sibuk dipindahkan deko tu ke aku untuk buat. 

Dengan bantuan Gmarl (adik ipar - suami Yasmin) kami bergabung buat benda nie.


aku deko riben (ikat riben), susun manik dan letak kertas nama pengantin manakala tukang gam tugas Gmarl lah.

Serius aku memang tak geti sungguh guna gam tembak tue takut kan benda berelektrik ni dan takut terlebih tekan kang meleleh plak gam tue.


design isi dalam buku nie idea Aby dan kawan Yasmin yang tolong buatkan design tue kemudian hantar kedai unuk printing serta kulit depan pun kedai yang buat.


... ll ...

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...