Pengikut

Selasa, 14 Mac 2017

my little BABY dah kahwin - Aby


Adik bongsu aku dah kahwin sabtu lepas 11 mac 2017 majlis nikah diadakan di surau dekat Kg.Malaysia Raya dan majlis sanding 12 mac 2017 diadakan di Dataran Kamara Kg.Malaysia Raya.


nie lah adik ipar aku,Syafiq namanye


Alhamdulillah dipermudahkan urusan akad nikah hanya sekali lafaz sahaja.


nampak abah cool tapi dalam hati sebak tue anak bongsu dia dah jadi milik orang

mama pun sama nampak je cool,dalam fikiran tue macam-macam fikir tentang majlis


dinikahkan oleh tok kadi yang sama semasa penikahkan yasmin




ni mak syafiq,sedih juga mak dia








Selamat pengantin baru my little BABY dan syafiq semoga bahagia hingga ke Jannah

Dah tak ada kawan nak tido sama-sama,gaduh,gelak ketawa,bawa kereta sebab klong tak geti bawa kereta dan banyak lagi lah.


***nak tengok gambar lagi sila ke instagram photographyzamyahya


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...