Pengikut

Selasa, 27 Februari 2018

The Palace Hotel,Kota Kinabalu

Kami menginap di The Palace Hotel,hotel ini terletak di area Karamunsing.Jauh sikit je dari bandar.



Bandar kat depan sana tue,sini tak sibuk pun dengan kenderaan.

Hotel ni terletak diatas bukit.

Jom kita tengok keadaan dalam bilik hotel nie.


Cantik bantal ada 4 biji boleh guna sorang 2 biji tak payah berebut bantal






Hair dryer ada tapi iron tak ada nak guna iron call mintalah yea.

Seterusnya bathroom





Paip air kat bowl toilet tak ada kena pindah ke tempat shower untuk bersuci.


Secara keseluruhannya bilik ini bersih kemas  walaupun sedikit kecil.


The Palace Hotel,Kota Kinabalu
Address : No 1, Jalan Tangki, Karamunsing, 88100 Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia 
Phone : +6 088 217 222
https://www.thepalacehotel-sabah.com


- - - ll - - -


Antara hotel yang penah diduduki sebelum ini



Tiada ulasan :