Pengikut

Khamis, 13 September 2012

Jamuan Hari Raya Terakhir

Besok ada lagi jamuan raya yang terakhir.Akhirnya Tingkat M buat jugak.Tadi masa makan jamuan kat bawah ada gak yang bagi tau besok Tingkat M nak buat tapi tak pasti lagi jadi ke tidak..dan tadi aku buka email,sekali ada dah jemputan jamuan makan dari Tingkat M..Best best makan lagi...Lepas nie tak jumpa lagi jamuan besar-besaran macam nie.. 

Salam Penghujung Aidilfitri 

Pihak warga Tingkat M gabungan tiga (03) bahagian (Usahawan, Rekaan dan Pemuliharaan) menjemput ke majlis jamuan aidilfitri Tingkat M. Kehadiran tuan / puan amatlah di alu-alukan. 

 Tarikh : 14 September 2012(Jumaat) 
Masa : 11.30 Pagi hingga 2.00 petang 
Lokasi Jamuan : Ruang Legar Panggung Terbuka.

Alhamdulillah jimat duit makan tengah hari..

4 ulasan :

cik pelangi berkata...

hahah... kemain ko kn mai... asik update mkn2 bhgn jer.. muahhahhaha....

myfara FLK berkata...

Haruslah.benda free sape x makan rugi

Sue-Rya Qistina berkata...

mmg rugi kan klau x pergi. untung2 makan smpi malam xyah makan dah. hehehe

myfara FLK berkata...

malam nie pun ada open house kat opis hubby...alhamdulillah dgn rezeki Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...