Pengikut

Ahad, 28 Oktober 2012

Dalca Daging

Nie lah lauk yang aku masak utk makan tengah hari.Pertama kali masak lauk nie,tak banyak beza macam masak lauk kari cuma penambahan letak kacang dal je.Lauk nie dari semalam lagi hubby dah oder minta buat.

Alhamdulillah jadi gak lauk nie aku masak.Oh ya aku letak daging & tulang dalam lauk ni.Aku masak penuh periuk,geli hati aku masak bukan main banyak lagi padahal dok 2 orang je tapi masak mcm dok 6 orang.Kata hubby tak pe biar banyak nanti lebih boleh makan dengan roti.Eermm betul gak tue...

Resepi aku up date later k,aku nak mandi dan tak sabar nak pegi terapi diri dengan shopping.k cau cin cau..


1 ulasan :

Amyra Chuari berkata...

Mai, Mira br nak mkn tulang lembu tgh hari ni... Ibu dah rebus bg empuk... Arini tkr selera skit ke daging... Esok br mkn ikan haruan semula...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...