Pengikut

Rabu, 5 Disember 2012

kena badi sape duduk sebelah myfara

Aku rasa lah sesape duduk sebelah aku @ kawan dengan aku pasti akan kena badi dengan aku.Badi ape ekk??? badi buat blog..Dorang pun nak gak ada blog nak taip-taip kisah kehidupan.Terbaru partner sebelah aku LINDA,arinie dia sehari suntuk belajar buat blog dengan aku sampaikan kerja key in surat tergendala tapi jawab call tetap dia buat siap berebut dengan aku nak jawab call.

Bukan buat blog je tau siap minta aku ajarkan buat nuffnang..Amboi dia pun nak gak duit dari en. nuffnang..

So kawan2 sekalian jom follow blog linda iaitu mummy linda.

Linda kalau tak tau ape2 cakap lah aku ajarkan..Aku tak kedekut ilmu..hihihihi..gurau je..

3 ulasan :

maszmadi berkata...

wah!!! cayalah mai.....
tunjuk ajar ku sifu

Amyra Chuari berkata...

betul la mai...
best fren pon turut terjebak...

aslinda wati berkata...

heeheehe..ape2 pun thanks taw..seharian mgajar buat blog..happy taw...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...