Pengikut

Ahad, 6 Januari 2013

Pecah Piring Aku!!!

Akibat rebut nak tgk Redah Kasi Pecah astro warna tadi sudahnye piring aku yang pecah 2.Kepada tuan/puan/en/cik yang hadiahkan set pingan mangkuk pada majlis kahwin aku 3 tahun 7 bulan lepas sorry aku tak sengaja terpecahkan piring tue.

Aku tengah basuh piring tue nak basuh dibelakang permukaan piring tue tergelincir plak,sebabnye aku guna sabun yang banyak tue yang terjatuh.Aku kalau basuh pinggan mangkuk memang nak buih banyak2 baru rasa mcm bersih.

Dah kurang 1,tak cukup nak hidang makanan nanti.Eh kalau tgk drama tv kalau pinggan atau cawan pecah mesti ada benda buruk berlaku.Ya Allah aku mohon tak ada sebarang benda buruk berlaku keatas keluarga aku mahupun keluarga hubby,biar lah piring tue pecah akibat kecuaian aku sendiri.



4 ulasan :

zettysyardi berkata...

xde apa2 yg buruk tu mai...tu tandanya nk kena tambah koleksi pinggan mangkuk tu....

myfara FLK berkata...

beli yang lain boleh tapi masalah nak simpan tue yg problem..tak ada almari nak simpan..

maszmadi berkata...

betul tu yatt..... nak kena tambah koleksi tu..... hehe

pssst : thanx undi akak kat contest tu yerk.....

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Jangan risaulah fara. Insyaallah takde apa2 yg berlaku. Tapi pinggan tu cantiklah..sayang pula dah pecah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...