Pengikut

Khamis, 13 Jun 2013

jOm bELi MARY KAY


Disebabkan produk Mary Kay nie sangat best aku nak kongsikan pada korang semua kebaikan produk Mary Kay nie..

Mulakan dengan langkah pertama dengan memakai Mary Kay Foundation Primer Sunscreen Broad Spectrum SPF 15.Kotak no.1 adalah Mary Kay Foundation Primer Sunscreen Broad Spectrum SPF 15 29ml,fungsinye ialah membantu agar bedak asas tahan lebih lama.Harganye cuma rm80 sahaja,walaupun mahal tapi ia sebenarnya sangat berbaloi.

Kotak no.2 tue adalah TimeWise Matte -Wear Liquid Foundation 29ml,fungsinye ialah untuk menentang penuaan dan mengawal kilatan pada kulit muka.Kulit nampak anjal,lebih muda dan lebih sihat dengan serta-merta.Sesuai untuk kulit muka yang kering dan berminyak.Aku menggunakan tone warna ivory 5 sesuai dengan warna kulit aku yang tak berape nak cerah nie.Harganye rm72 sahaja.

Ingin memiliki bibir yang mungil cubalah produk solekan bibir Mary Kay untuk aneka rona bibir yang menawan.Aku menggunakan Mary Kay NouriShine Plus Lip Gloss 4.5ml-Pink Parfait.Botani yang padat dengan antioksida bertindak serta merta untuk membekalkan lembapan,melegakan,melembutkan dan mengilatkan bibir dan ia hanya rm50 sahaja.

Ada sape-sape berminat nak beli produk Mary Kay nie???Korang bolehlah hubungi Linda Rosli a.k.a mummy Linda atau pun korang terjah terus ke blog dia lynflowers87.blogspot.com..Produk Mary Kay nie bukan sekadar untuk kaum wanita ia ada juga untuk penjagaan kaum lelaki baguskan..




3 ulasan :

Sue-Rya Qistina berkata...

wohooo..x mampu nak guna produk mahal cenggini. kita pakai produk malaysia yg murah2 je. hehehe

myfara FLK berkata...

sekadar cuba je ni...kalau habis balik pada produk lama..

Sue-Rya Qistina berkata...

tapi kalau dah serasi, apa salahnya diteruskan. rasanya produk ni ok :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...