Pengikut

Selasa, 4 Jun 2013

Terkena S U R P R I S E demi S U R P R I S E

Semalam aku citekan aku kena kan K'rul dengan surprise demi surprise untuk K'rul arini bahagian aku plak yang terkena.

Tidak aku sangka rupanye K'rul pun pandai buat surprise kat aku.Poyo lah nak tiru tiru aku konon.Macam mana aku pandai berlakon dia pun pandai berlakon gak.

Surprise pertama yang k'rul buat masa anniversary yg pertama kali tahun 2010.Caranye,k'rul minta staff dia sendiri yang hantarkan hadiah kat opis aku.Masa staff dia hantar tue aku heran gak macam ku kenal saje ini orang,tengok pada baju yg dipakai macam baju staff k'rul je tengok nama plak sah memang orang opis k'rul siap ada lencana.Tah ape namanye lupa plak dah tukar pun ke tempat lain.Encik tue datang kat meja aku cakap nak jumpa dengan pn. myfara, sah-sah aku dok depan maka aku lah orangnye.Aku tanya nape yea dalam hati tiba-tiba risau nape dengan hubby ada berite buruk ke?? Encik tue hulurkan kad dan hadiah kat aku,Encik tue juga cakap dia hanya diminta hantarkan ape barang dia pun tak tau ape isinye.


Sekeping kad ucapan dan sepasang anting-anting...

Pandai dia, masa makan kat Pizza Hut tak nak bagi konon nak buat surprise lah tue..Aku tel. hubby,boleh plak main-main kata tak bagi sudahlah jangan nak poyo.Dia sengaja nak bagi masa hari kerja cuma surprise lambat sebab aku dah bagi dulu hadiah masa kat Pizza Hut tue.

>>> *** <<<

Seterusnya aku terkena surprise masa birthday ke-26 tahun 2010.Kat opis,lepas je aku naik dari solat zohor tengok-tengok atas meja ada bunga.Hubby bagi bunga ingatkan boyfriend mana yang bagi..kikikiki..mana ada orang lain dia lah cinta pertama aku.Bukan dia yg hantar tapi org kedai bunga yang hantar.Bila balik rumah lepas mandi dan solat asar tengok atas meja makan ada kek.Peh melompat lah aku dapat kek..


Terasa hari itu sangat bahagia.

>>> *** <<<

Surprise ke-3 aku dapat masa anniversary ke-2 tahun 2011.Nie baik punya perancangan dia buat..Aku kena TIPUUUUU wei...Cerite selanjutnye disini


Good job hubby,u tipu i dosa tau..tapi i maaf kan u..

>>> *** <<<

Nie surprise yang tak berape nak jadi,konon nak bagi surprise untuk birthday aku yang ke-28 tahun 2012.Kenape tak jadi sebabnye aku dah nampak dulu hadiah tue.Tak pandai cover lah dia..masa tue dia baru balik dari bersukan kat bawah rumah,dah tau aku yang akan buka pintu sorok lah jauh-jauh kat muka pintu gak diletaknye memang lah aku nampak,ko ingat aku buka pintu terus masuk dalam mestilah aku nak tengok luaran sekali kan.. 


Walaupun dah nampak tapi aku tak tau ape ke benda isi dalam beg plastik tue.Bila buka handbag Cik CarloRino buatku rupanye.

>>> *** <<<

Seterusnya surprise masa sambut anniversary tahun lepas 2012 yang ke-3 tahun.Masa nie kan sama-sama kata tak ada hadiah untuk anniversary tersebut tapi sama-sama kena tipu rupanye masing-masing bagi hadiah.


Surprise nie terjadi kat Fullhouse Wangsa Walk..
nak baca kisah N3 dulu disini

>>> *** <<<

Sekali lagi aku kena surprise dua kali.Surprise ni masa birthday aku tahun nie yang ke 29 tahun,tahun terakhir aku memang angka 20an.
korang baca kat sini dan sini je lah k.


Terkena aku di hari birthday sendiri.

Buat hubby bukan hadiah yang dipinta cukuplah sekadar kasih sayang yang diberikan...Tapi kalau nak bagi gak i terima je,ape org kata rezeki jangan ditolak..kikiki..



***Anniversary ke-4 tahun tinggal 2 hari lagi...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...