Pengikut

Rabu, 29 Januari 2014

Photobook ke-3 : Cameron Highlands 2013




21 Januari minggu lepas dapat email dari Photobook Malaysia,dorang ada buat promosi Photobook dengan masukkan code FREEMINI kita akan dapat photobook percuma tapi dikenakan bayaran penghantaran sebanyak RM8.Terus tel. Photobok tanyakan promosi tue,memang betul ia adalah FREE.Jadi aku terus tel. lah kawan2 cakap benda alah nie dan suruh dorang buat.Saiz masih sama seperti 2 Photobook yang lepas ini dan ini.

Kebetulan ada gambar percutian aku sekeluarga bercuti di Cameron Hghlands hujung tahun lepas aku pun pikir baik buat gambar tue boleh juga buat kenang-kenangan.

Masa yang diberikan tak lama sampai 26 januari je bertungkus lumus buat jumaat lepas.Siap je terus hantar dan semalam baru dapat.Bagus perkhidmatan Photobook nie tak payah tunggu lama untuk terima.Oh ya software nye baru tak sama dengan 2 photobook yang lepas kali nie layoutnye cantik dan banyak penambahan terbaru.Serius aku memang suka dan berpuas hati hasil Photobook yang ke-3 nie.

Aku nak hadiahkan Photobook album nie buat family aku.


4 ulasan :

Nor Iman Hashim berkata...

cantekkk....akk lom siappp!!

myfara FLK berkata...

buatlah cepat kak iman..tak sabar nak tgk akak punya..

Sherwieyna Muzzawer berkata...

wah bestnya buat cepat-cepat tau!

Sue-Rya Qistina berkata...

ada gak beli coupon ni aritu. tapi x buat2 lagi sampai skang. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...