Pengikut

Jumaat, 28 November 2014

Voucher RM20 dari 8Share

Syukur Alhamdulillah dengan rezeki dari Allah swt.


Dapat voucher hasil dari klik iklan 8Share.Sebenarnya minggu lepas dah dapat voucher nie dan telah pun gunakan beli makanan KFC sabtu lepas.Boleh pilih nak guna beli makanan KFC,Pizza Hut atau Ayamas.Nilai hanya rm20 sahaja tidak boleh melebihi jika lebih bayar lah sendiri..

Sekarang aku tengah menunggu duit plak yang aku telah cash out isnin (24.11/.2014) lepas.Tak sabarnye nak dapat duit.Oh ya nie kali kedua tau aku cash out.Dah plan nie nak beli kasut office kalau tak pun nak beli seluar jeans tak cukup aku tambahlah duit sendiri..

tik tok tik tok cepatlah bank in duit 8Share. 

2 ulasan :

Nor Iman Hashim berkata...

tahniah dpt kupon 8share...klik tok akk eh mai...

myfara FLK berkata...

semestinye kak iman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...