Pengikut

Khamis, 9 April 2015

** Belikan bunga untuk member opis **

Akibat aku asyik up gambar pokok ros aku dalam FB, kak nani dan mummy linda berkenan plak nak membela pokok ros,dorang kirim kat aku jika pergi sungai buloh lagi belikan untuk dorang.Aku memanglah tak ada lagi perancangan nak menanmbah pokok baru disebabkan aku free sabtu 4 mac mama ke sungai buloh dengan alasan nak belikan member opis pokok.

Alhamdulillah warna yang dorang minta belikan semua dapat aku belikan.Tapi harga je lah lain sikit,beli di lain kedaikan mana nak dapat harga yang sama,nasib dorang  ambil juga kalau tak aku ambil je pokok dorang boleh tambah lagi koleksi pokok ros aku.Kan tengah menggila tanam pokok ros


 Nie 4 pasu pokok ros untuk kak nani. 


ros pink rm10


ros putih rm10

 

ros kuning rm8


 ros merah rm5

kak nani ada kirim baja ros sorry yea aku terlupa nak snap.harganye rm6


2 pasu ros untuk mummy Linda,warna yang dia berkenan kuning keorenan dan pink


warna kening keorenan nie lawa sangat kalau di lihat secara real harganye rm10 dan ros pink rm5


Dalam belikan bunga untuk dorang aku pun terpedaya beli gak 3 pasu bunga ros warna merah,purple dan 1 lagi tak tau warna ape sebab belum berkembang lagi.Gambar tak ada lain kali aku up yea.

Bila belikan pokok ros utk dorang nie terasa macam nak buka nursery plak.Bestnye kalau boleh buka nursery boleh lah aku share hobi sama-sama dengan pencinta bunga,inshaAllah mungkin satu hari nanti manalah tau kan.Doakan yea.


1 ulasan :

aLyNnZ berkata...

rose purple..oomaigod sure cantekkk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...