Pengikut

Isnin, 22 Jun 2015

Shower Gel White Tea by Cameron Highlands

Lepas kami selesai minum teh dan sarapan pagi di ladang Teh Boh,harus lah jejalan kat kedai jual tehnye tue.Uolls dah ada produk baru tau bukan pelbagai sebuk teh je jual sekarang dah ada produk mandian & lotion yang berasaskan teh plak dijual.



Memperkenalkan produk terbarunye untuk body lotion dengan haruman Black Tea,shower gel dengan 3 pilihan haruman Black Tea,Green Tea dan White Tea.


Selain body lotion dan shower gel turut juga dijual soap bar haruman yang sama Black Tea,Green Tea dan White Tea.Soap Bar yang di para bawah tue yea.

Harga tak mahal mana pun,harga mampu milik murah je.


Disebabkan tak mahal dan bau harumannye sedap pada hidung aku, aku beli 1 botol sahaja iaitu botol putih shower gel White Tea.


beli lain tapi gambar dengan haruman lain..Failedlah..hihihi..

Serbuk Teh aku beli sekotak je 


Selalu beli perasa strawberi je kan kali nie kite cuba plak perasa mango.Rasa mango nye adalah terasa sikit tak lah kuat sangat kalau dibandingkan dengan perasa strawberi rasa strawberinye lebih kuat dan lebih terasa.Dah beli so kite minum je lah.



Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...