Pengikut

Isnin, 9 Januari 2017

Anak Menantu Sambut Birthday Mama Semalam



Manisnye...Manisnye senyuman mu MAMA...Muah Sikit..

Happy Birthday Mama semoga panjang umur,murah rezeki dan diberikan kesihatan yang baik.

Semalam Abah dan kami anak menantu sambut birthday mama bersama-sama di Nando's Aeon Taman Maluri.

Nak cerita sikit mama terkejut sebenarnya tak sangka dapat diraikan sempena birthdaynye.

Kami 3 Beradik janji berkumpul di Nando's pukul 4 petang dan masing-masing ada kerje yang patut dilakukan supaya sambutan nie JADI.Aku happy sebenarnya rancangan berjaya.

Tengah hari aby bawa mama ke Kenanga sebab nak teman bawa dia beli barang niaga maka kawan dia pun terjebak dalam sambutan ini dan Yasmin pula kuar juga ke Kenanga dengan Gmarl (suaminye) sebab nak tengok persembahan kawan Gmarl dan part aku pula kena ambil abah bawa ke Aeon Taman Maluri.

 Nak tambah menarik cite aby cakap yang aku nak datang rumah lepas Asar,tapi yang Yasmin pula ajak mama teman ke Aeon sebab nak beli barang.Mama tak ada pilihan kena gak ikut dorang mulut dok bising ajak balik awal sebabnye aku nak datang rumah.Nampak tak kasihnye mak anak nak datang rumah dia mesti ada gak kat rumah takut anak tak makan minum.

Sampai je Aeon terus ajak abah dan Krul beli dulu kek kemudian baru ke Nando's tunggu dorang semua sampai.Dalam 4 lebih semua sampai yang masuk dulu Nando's mama,mama terkejut mama tengak kami 3 orang ada Yes berjaya plan!!! Siap tanya abah datang dengan sape mestilah dengan kami.Mama cakap dia punyalah nak cepat-cepat nak balik yang dorang plak ajak datang sini.kah kah kah sekali sekala kenakan mama barulah best.

Masa nie makanan belum sampai semua tapi masing-masing gedik nak ambil gambar dulu

  Tukang ambil gambar kawan aby,terima kasih yea ira tolong.

 nie dah penuh meja tunggu masa nak makan je

Habis makan baru acara potong kek,mula-mula kami menyanyi lepas tue mama suruh behenti malu katanye muka mama pun merah sebenarnye sebab semua orang pandang kat mama.hihihi

kek coklat indulgence

kek nie dah jadi kek kesukaan mama siap mama kata lain kali nak kasi kek hanya kek nie je yang boleh dibeli.baik mama ada rezeki lebih boleh lah beli lagi.


yeay potong kek


semua makan sorang sepotong je sebab dah kekenyangan.Lebih haruslah mama yang bawa balik  

lepas tue biasalah gedik ambil gambarlah 

kami adik beradik sayang mama sangat-sangat


ira hujung sekali join ambil gambar

Aku pun ambil kesempatan bagi hadiah masa kat situ.



mula-mula mama tak nak buka hadiah tapi abah tolong buka hadiah sebab abah nak tau mama dapat hadiah ape..jealous lah tue InshaAllah ada rezeki lebih nanti birthday abah kaklong kasi yea hadiah kat abah.


nasib saiz kaki sama mama senang nak belikan

Sebelum balik gedik lagi ambil gambar

 nie idea aby yang bestnye mama ikut je ape yang disuruh buat.Comelkan.


Akhir sekali gambar kami sekeluarga tapi anak beranak je menantu tak perlu.hihihi




cinta hati kami sekeluarga..Mama : Marsilah Bt Ismail

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...