Pengikut

Rabu, 11 Januari 2017

Makan Malam Di Padang Kota,Pulau Pinang

Dah sampai Pulau Pinang haruslah pekena pasembur di Padang Kota

Ramai betul orang datang makan kat situ,tengah cuti sekolah kan nasib kami senang dapat meja.

kami makan kat kedai Gani Famous Pasembur

Pasembur = RM37.00

Masa nak pilih pasembur aku kata dengan Krul kite ambil sikit je nanti takut tak habis dan mahal,bila dah siap-siap dipotong banyak betul isinye tapi habis tau kami makan.

minuman pula di Din Ais Kacang


Laici kang panas + ABC = RM9.00

Kerang bakar = RM14.00

siap Krul order pula kerang bakar,ini pun habis gak tau masing-masing lapar.

Habis makan kami jalan-jalan kat area situ



ada kapal besar berlabuh pada malam tue

lepak kejap tengok show timbang bola(tah ape namanye) dan orang menyanyi sambil merasa angin laut malam. 

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...