Pengikut

Khamis, 9 Februari 2017

Ujana Kewangan,Labuan

Next lokasi kami terjah,Ujana Kewangan.

Ujana Kewangan merupakan pusat membeli belah yang terletak di Labuan Financial Park Complex.


Ujana Kewangan merupakan tempat bebas cukai(duty free)

Bestnye ada kedai jual coklat,masuk je kedai rambang mata dibuatnye macam-macam coklat ada kat sini.



 harga pun murah-murah.

Sila tengok tarikh luput ada coklat yang dah dekat tarikh luputnye.Ada uncle tue minta Krul tengokkan tarikh luput kat coklat tue sebab dia dah pernah kena beli sekali expired day.Nasib uncle tue bagi tau kalau tak bawa balik coklat yang dah expired kan sedih



kami tengok-tengok dulu, last day nak balik nanti baru datang sini balik dan beli.

Boleh bawa balik sikit untuk family dan kasi kawan-kawan opis.


AddressLot No. E008, Tingkat Bawah, Bangunan Financial Park Labuan, 87000 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Labuan, Malaysia
Hours
Open today · 10AM–10PM

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...