Pengikut

Jumaat, 10 Februari 2017

UTC,Labuan

Disebabkan ada pesanan dari kawan-kawan kirim beli ikan bilis kami singgah UTC Labuan,nak cari tempat lain tak tau search google katanye kat sini ada jual moh lah kita ke UTC Labuan saje.

besar gak UTC Labuan nie parking pun banyak 


side kiri nie kami tak masuk kalau masuk pun bukannye nak beli pun 


kami masuk side ni belah kanan




 segar-segar sayur-sayuran dan buah-buahannye

kemudian sebelahnye baru kami jumpa ikan bilis


dari ikan masin hingga ke ikan bilis yang besar hingga kecil semua ada.pilih je mana nak

mak cik nie baik hati dia bagi diskaun sebab beli banyak.

aku beli ikan bilis untuk rumah dan kawan-kawan ikan bilis biasa dan mata biru, Krul pulak beli ikan masin dan ikan bilis biasa untuk maknye.


ada gak jual kuih-kuih,keropok-keropok dan kekacang




Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...