Pengikut

Isnin, 15 Januari 2018

Mana boleh tak singgah makan Lokan Panggang

Keluar saje dari Sabandar Leisure RIDES - Cowboy Tow terus menuju ke Jalan Sulaman sebab nak makan Lokan Pangganglah..

Makan di gerai yang sama Gerai Abang Amin.Ramai sungguh orang kat gerai masa tue ialah dah masa makan tengah hari pun ditambahkan lagi musim cutikan.




Kami order nasi goreng dan set besar Lokan Panggang tapi nasi goreng dah habis makan tak sampai-sampai lagi lokan panggang,bila ditanya rupanye pesanan tak sampai pada bahagian panggang disebabkan dah tunggu lama dan ketika itu sedang panggang lokan saiz kecil orang tue gantikan dengan lokan panggang set kecil.Bolehlah dari kena tunggu lelama lagi.


Nasiblah sedap tak sia-sia tunggu lelama.


 Atas lokan yang bersaiz besar



Yang bawah nie lokan bersaiz kecil


Habis makan ke next lokasi kena patah  naik ke atas balik aku tag kawan yang cawangan Sabah dalam FB kata dah sampai Sabandar Leisure RIDES - Cowboy Tow lepas tue dia suruh pula ke Borneo Ant House nasib Krul nak naik balik sebab perut dah kenyanglah tue kalau tak mungkin dia tak nak punya.

Ok uolls nanti aku up cerite di Borneo Ant House..Tungguuuuu..

Tiada ulasan :