Pengikut

Rabu, 17 Januari 2018

Singgah ambil gambar saje di Borneo Ant House

Ye aku hanya ambil gambar saje di sini,tak masuk pun.
Kenape? 
Dah datang jauh-jauh tak masuk?
Tiket mahal wei rasa tak berbaloi je.

Nak membuktikan kami dah sampai mari ambil gambar kemudian aku share dlm FB tag kawan cawangan Sabah tue.


Selamat datang ke Borneo Ant House


Belakang tue pintu masuk 


Nampak harga tiket untuk dewasa RM18 bah mahalkan,next time kalau datang lagi Sabah terbuka hati aku akan datang dan masuk dan sharekan kat korang ape isi di dalam Boneo Ant House ini.




Ok bye-bye ANT..

Tiada ulasan :