Pengikut

Selasa, 26 Mac 2013

Berinai di luar sahaja

Yasmin berinai diluar sahaja sebenarnya kami sekeluarga tak buat majlis berinai dirumah nak harapkan aku memang tak geti langsung nak lukis inai maka Yasmin berinai kat luar di Sg.Besi sahaja.Yasmin pergi dengan Aby,rupanye Aby pun berinai tangan.Poyo betul Aby nie tau.Kebetulan lepas maghrib aku ke Sg. Besi basuh kereta telefon aby katanye Yasmin tak siap lagi so aku pun gedik-gedik ajak hubby singgah tempat yang dorang buat inai.


Sampai je situ memang betul Aby berinai gak.Siap boleh cakap minta tolong hantar balik rumah nanti,Aby tak boleh nak drive sebab telapak tangan pun dia bubuh inai gak.Aku kan kakak yang baik tunggu lah sampai siap berinai Yasmin dan Aby.



Yasmin berinai tangan dan kaki..Cantik gak lukisan inai nye..Aku je tak dapat berinai kang aku berinai susah plak nak balik.

Habis je aku bawalah 2 beradik berinai nie balik rumah hubby bawa kereta sorang2,lawak betul lah Aby nie harapkan dia bawa balik Yasmin dgn dia plak berinai..

2 ulasan :

aLyNnZ berkata...

Cantik sebenarnyer kalau berinai..erm..brp kena charge ni mai? Akak pun dh lama tak berinai last ms kawen..last year cousin kawen ingat nak pakai tp leceh ler jap kang nak wat itu nak wat ini..

Sue-Rya Qistina berkata...

cantik dan halus lukisan inainya. brp kena charge? aritu jumpa kak mumtaj pun x sempat nak berinai. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...