Pengikut

Isnin, 27 Mei 2013

Murah rupanye Pasu & Tanah kat Giant

Kononnye nak beli je pasu dan tanah kat Nursery Bukit Jalil dekat rumah tapi tak jadi plak pasalnye sambil beli barang-barang dapur kat Giant singgah kejap kat bahagian  kelengkapan 'garden'.Tak payah susah-susah nak cari pasu dan tanah terus jumpa depan mata je.Tengok harga pun boleh tahan gak tak berape mahal kira boleh lah beli.Hubby pun kata beli je kat Giant tak payah singgah lagi Nursery Bukit Jalil.So ambil lah 1 pasu dan 2 paket tanah hitam tue.


Kalau rumah mama senang je tak payah beli tanah, cangkul je tanah kat belakang rumah berape banyak terus boleh tanam pokok.Pokok ape nak ditanam????? nanti aku up kan N3 kemudian yea..Maka sila tunggu tak nak tunggu kena gak tunggu..K.

Dalam pilih tanah mana nak beli (tiada dalam gambar) mata aku diserang kegatalan.Maknanye mata aku nie sangat allergic pada benda berabuk-rabuk nie.Sampai ke rumah mata aku gatal.Cari lah Eye Mo dan titiskan kat mata tapi tak gak elok-elok.Sudahnye cari ubat mata yg dapat kat doktor tempoh hari,titiskan je terus baik.Nanti senang-senang nak ambil lagi kat klinik senang bila gatal je boleh titiskan.


5 ulasan :

mawar berduri berkata...

Done follow sini #114....HADIAH FREE dari saya..http://www.mawarberduri4147.my/2013/04/top-komentar-dicari.html

myfara FLK berkata...

tQ follow i mawar berduri..nanti i join k..

Sue-Rya Qistina berkata...

mmg murah brg2 nursery kt giant. kita tau pun sbb aritu wat comparison harga ngan nursery. hehehe

myfara FLK berkata...

ct td kite cite dgn mama kite,rupanye nursery kt bukit jalil kat rumah kite tue lagi murah..tak pe lah kite dah beli.tak payah nak menyesal sgt kan..

Unknown berkata...

Ko cite ape gile...pasal tanah melarat ke mata..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...