Pengikut

Khamis, 30 November 2017

balas-balas makanan lauk pauk part ll

Rindu plak kat jiran sebelah rumah,bila masak je teringat kat Fit.Harap sihat-sihatlah dorang anak beranak kat kampung(Johor).

04/11/2017
Fit balas kasi kuey teow goreng siap ada telur mata lagi


05/11/2017
Petang rasanye dia kasi karipap,dia buat sendiri karipap nie.



07/11/2017
Fit balas kasi kuih lagi,aku baru nak puji dia dah mengaku yang dia beli kuih nie.



08/11/2017
Terbaiklah dapat sayur campur goreng dengan begedil frozen dan daun sup.Daun sup tue terlebih beli jadi dia kasilah kat aku dari buang gitukan sayang katanye.


Petang aku balas ayam masak merah


09/11/2017
Turn aku plak kasi lauk kat dia,aku buat sup cendawan.



10/11/2017
Ehhh dia balas esoknye ikan masak taucu



13/11/2017
Aku balas ayam masak lemak cili padi


19/11/2017
Ni terakhir lauk dia kasi,ikan masak taucu.



20/11/2017
Lepas dia kasi barang-barang dapur aku balas kasi buah betik



21/11/2017
Dan ini yang terakhir aku kasi makanan kat dia,aku kasi roti bersama dengan kacang panggang+sosej.



Belum ada lagi jiran baru setakat ini.rasa sunyi plak bila tengah hari menjelang ke petang selalu dengar anak dia berlari-lari,bercakap-cakap,main guli macam-macam lah.

* balas-balas makanan lauk pauk part l

Tiada ulasan :