Pengikut

Jumaat, 27 Mei 2011

Pengantin laki X ada...


Oh Kekanda nape x dtg adinda malu dok pelamin sorong diri nie...keh keh keh...
(Dulu masa kawin nak buat pelamin megah2 x dapat, nie ada peluang ambil je lah gambar kat pelamin dorang..)


Jumaat ada lah waktu rehat yg panjang,klu nak kuar ronggeng ke luar pun sempat tapi cuma ada masalah kenderaan je so kami lepak je lah kat opis nie jalan2 ke khemah promosi kerja kawin nie..

Kelakar gile sambil jalan2 siap dorang nak bg pamplet,mai pun jawab dgn senyeh2 saya dah kawin nape nampak mcm anak dara lg ke???? Adakah ini bermakna mai nie masih maintain cam anak dara..hehehehe..

Oh ya korang yg belum dtg lagi jemput2 lah dtg,best wooo..Macam2 ada collect je semua pemplet yg ade kemudian make decisions yg mana nak pilih.

Mesti korang cakap Mai kan dah kawin nak wat pe lah pi tgk2 benda nie,melainkan lah klu dpt offer utk jd pengantin sekali lagi,korang rasa dpt ke?? jawapan nye...jgn haraplah akan dapat, badan pun dah kembang sana sini wat koyak je baju pengantin tue...


tgk lah gelagat kami mak dara pinggitan..mai mak dara ke????



4 ulasan :

maszmadi berkata...

amboi2 melaram sakan yerk time rehat...

hm, akak pon dapat pamplet bila jalan2 kat bawah, agak2 akak ni macam anak dara lagik ker.. hukhuk

Mdm Biar Betul berkata...

mai... best nyer jd pengantin lg.....

myfara FLK berkata...

maszmadi: akak selagi kita x boroi selagi tue lah kita blh dikategorikan sbg anak dara..boleh gitu.kah kah kah...

myfara FLK berkata...

mdm biar betul: pengantin lama lah kata kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...