Pengikut

Isnin, 16 Mei 2011

USB Mini Fan

Akibat langkah berjimat cermat yg dilakukan oleh opis (maaf tak boleh bg tau nama opis kang kena saman coz memalukan nama opis padahal ade je N3 menceritakan promosi diadakan kat opis mai sebelum nie) kami semua kena terima hakikat bahawa aircorn akan mula beroperasi pada pukul 8.00 @ 8.15 am & akan tutup operasi pada sebelah petang jam 5.15pm.Bagi yg tak tahan menanggung panas termasuklah mai, di meja masing2 sekarang dah ada kipas.



Macam cacing kepanasan,nasib baik lah seorg hamba Allah sudi meminjamkan kipasnye kepada mai kurang lah sikit rasa panas badan nie.Comel tak kipas nie..

Eh lain lah plak.hehehehe tak kan nak pinjam buat harta plak barang org,so kirim lah pd sorg staff bahagian lain belikan kat Low Yatt Plaza kebetulan dia nak kuar.Murah je harganye only rm10,kipas nie hanya guna usb plug korang hanya perlu cocok je kat komputer.Lebih menjimatkan kipas nie tak payah pakai elektrik power.



Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...