Pengikut

Isnin, 29 April 2013

2 kali TERBELIAK biji mata

Assalamualaikum dan selamat pagi... 

 Ada 2 perkara yang buatkan aku terbeliak biji mata 1 perkara sedih 1 perkara gembira.Rasanye aku tak nak cerita perkara sedih itu,ia akan membuatkan aku lebih sedih dan boleh buatkan aku tidak semangat untuk kerja hari ini.

Dengan senyum nie nak kongsikan kegembiraan aku kat korang yang akaun Nuffnang aku dah cecah Rm100...First time nie nak cash out teruja rasanye bagai nak lompat bintang.. 



Dah boleh nak cash out!!!!! Tapi aku hold dulu sebab ada 2 iklan yang sedang "On Going"




Nokia Asha 310 Launch tue iklan baru..



Alhamdulillah dalam kesedihan aku ini Allah telah gantikan dengan kegembiraan..Syukur pada Mu..Aku terima segala ketentuan dari Mu Allah...Semoga aku tabah menempuh hari duka lara nie..

8 ulasan :

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah mai!! banyak tu jumlahnya. kita belum cecah 100 lagi. huhuhu

semoga semuanya baik2 saja ye. jgn sedih2. pasti ada hikmah di sebalik setiap kejadian...

Z.U.E berkata...

wahhh jelous.. mcm mn leh dpt?

myfara FLK berkata...

Sue-Rya Qistina: Tima kasih..setiap dugaan ada hikmah kite sebagai hambanye kena redha jgn lawan ketentuan Dia..

myfara FLK berkata...

Z.U.E: rezeki..lama gak nak dapatkan nye dari tahun 2011 dok menabung dlm nuffnang..

Nana Liena berkata...

hehe..alhamdulillah..rezeki akak.. :)

btw,done follow here http://nanaownlife.blogspot.com

myfara FLK berkata...

hai Nana Liena

Dinda Iva berkata...

wah....besh tu...tahniah mai...hehehehe...alalalalal nape sedih ni..?meh kita babap sape yg bagi awak sedih tu..biasa diaaa.....

myfara FLK berkata...

Tima kasih..tak ada sape buat pun..kite dah ok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...