Pengikut

Isnin, 8 April 2013

Fun Fair D Perkarangan Stadium Bukit Jalil

Rasanye dah 2 minggu kot Fun Fair nie dah dibuka..Tiap kali balik opis mesti kata nak pergi bila dah kat rumah malas plak nak kuar.

Malam nie aku dan hubby makan luar,on the way nak sampai rumah hubby ajak singgah kejap.tengok dari luar macam menarik je dengan lampu2 yg berkelip tue.

Bayaran masuk dikenakan rm4 dewasa dan rm2 kanak-kanak..Nak main permainan dalam nie macam biasa kena tukar token..

Dibawah nie antara permainan yang ada disana selebihnye aku tak snap..Fun Fair kat mana-mana pun sama..

























3 ulasan :

aLyNnZ berkata...

gempak mai funfair nie..bnyk permainan yg adventure..masuk kena charge brp mai? akak pernah masuk funfair camni dlm tak sedar melayang duit oooo..sib baik ms dulu blom kawen do disponsor pa&ma

myfara FLK berkata...

dewasa rm4 kanak-kanak rm2..semalam melayang rm10 je tue pun tak dapat ape..jgnkan patung kecil pen pun tak dapat..tapi nak suka2 bolehlah dtg sini..tak payah pergi genting..

Sue-Rya Qistina berkata...

permainan semua nampak best n gempak. tp kt stadium shah alam ni selalunya yg biasa2 je. xde gempak sgt pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...