Pengikut

Rabu, 3 April 2013

Doktor itu sangat KURANG AJAR

Pagi tadi aku pergi klinik panel yang selalu aku pergi,setelah nama aku dipanggil aku masuklah bilik jumpa doktor sekali doktor yang selalu check tak ada digantikan dengan doktor yang lain.Ok lah perempuan tak delah aku ni segan sangat nak cerite halnye.Dalam aku dok tengah ceritekan halnye doktor yang penganti tue boleh plak bengkeng cakap aku dengan nada yang kasar dia cakap "Aku Tau" dan dia pun pok pek pok pek...Peh sentap jap aku masa tue,dia boleh plak bengkeng cakap aku yang aku tengah nak explain hal sebenarnya siap cakap dengan kasarnya..Melampau betul, kau tue dah lah penganti dah lah orang tua patut sangat ke buat kat patients kau macam tue.

Dah kau kurang ajar sangatkan kau ingat aku nak cakap lembut2 lagi kau silap,memang aku balas balik lah kan ambil kau aku cakap kasar gak dengan kau.Jadi jangan nak kata aku nie kurang ajar yea.

Memang lepas nie kalau aku pergi klinik tue lagi ade je doktor tue memang aku angkat kaki blah dari klinik tue..


Geram geram gerammmmmm...Bodoh punya doktor...





6 ulasan :

PUANSTOBERI berkata...

klinik mana Mai..?? bule report tu supaya kita takyah panel ngan dia dah.. teruk sgt kot guna aku..aku..

myfara FLK berkata...

kang kena buang jauh plak nak pergi panel lain..tak pe kekda klu jumpa gak doktor bodoh tue mai blah je..biar dia tertanya2 nape kite buat dia mcm tue tue pun klu dia da perasaan manusia,kot binatang baik buka klinik binatang..

Nor Iman Hashim berkata...

sabar ek mai...tp klinik mane nie?

myfara FLK berkata...

tgh bersabar lah nie klu tak sabar memang org maki dah doktor bodoh tue..

Rosalinda berkata...

ishh..baik buat report...kalau 10 org doc mcm tu..lagi ramai la org yang sakit

myfara FLK berkata...

Nanti aku nak report kat doktor yang selalu aku check..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...