Pengikut

Selasa, 23 April 2013

Gwiyomi Gwiyomi

Gwiyomi Gwiyomi...

Super cute ini awek..

sumber Youtube

Aku tertanya-tanya ape kebenda sebenarnya yang dia sedang lakukan.Maka aku pun google utk mencari info pasal lagu Gwiyomi ini.

Rupanye:

Gwiyomi Song adalah sebuah lagu yang dipopularkan oleh penyanyi K-Pop bernama Hari. Lagu ini diinspirasikan dari gerakan tangan yang dicipta oleh ahli kumpulan BTOB iaitu Jung Ilhoon. Gerakan itu dipanggil “Gwiyomi Player” dan ia merupakan pergerakan tangan sambil mengira nombor dalam gaya yang comel.
sumber : ohbulan

Rupanye banyak gak yang tiru gaya Gwiyomi nie baik peremapuan dan lekaki tapi awek nie gak aku berkenan tengok..Siap replay banyak kali,mungkin sebab dia cute kot muka pun mcm ala-ala awek korea..Aku pun sikit-sikit sebut Gwiyomi Gwiyomi Gwiyomi kat rumah,hubby asyik tanya ape benda yang aku sebut..Malas aku nak bagi dia tengok video nie kang dia berkenan plak kat awek cute nie susah hati aku nanti..Semua poyo..

10 ulasan :

Luv berkata...

aku pun suke mai... comel sgt2.. tgk byk gak artis buat wawa zainal sweet jek.. tp ppuan yg klip ats tu mmg gile comel.. sweetttt sgt.. ko buat gak mai

myfara FLK berkata...

kan comelkan..aku ko suruh buat..tak nak lah malu..

aNa berkata...

comeykan... bini org tu...

myfara FLK berkata...

nasib bini org klu anak dara sure ramai nak berkenalan..

aslinda wati berkata...

hahaahahaha...nasib la awek cute nie dah bini org kan..

Dinda Iva berkata...

ayat last tu kita nak tumpang gelak...wkwkwkw..adehaiiii...

myfara FLK berkata...

kite kan tak comel..kena lah sedar diri..

aLyNnZ berkata...

cumelnyer..muke dgn gaya seiring kecumellannyer..

Sue-Rya Qistina berkata...

mcm2 trend dah skang ni. hehehe

Nana Liena berkata...

sekarang ni dah banyak parodi n style..huhu..lama2 senyap la tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...