Pengikut

Rabu, 3 April 2013

Memiliki Portable Hard Drive

Sayang abah ketat-ketat..Abah bagi portable hard drive kat aku.Lompat bintang aku dapat benda yang nak sangat aku miliki.Abah bagi free kat aku.Puas aku nak bayar tapi abah tak nak terima duit aku,terharu aku terimanye mahal tue abah belikan lebih mahal dari harga Power Bank handphone yang aku bagi kat abah sebelum yasmin kahwin.

Abah kasih sayang abah kaklong tak akan lupakan sampai bila-bila.Sayang Abah..

4 ulasan :

Sue-Rya Qistina berkata...

syukur alhamdulillah..murah rezeki :)

cik pelangi berkata...

sama aku punye mai... hehe...

myfara FLK berkata...

sama ek cik p..kebetulan..

aLyNnZ berkata...

Waaa...rezeki2..desihn pun cun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...