Pengikut

Khamis, 18 April 2013

Radio Penemanku

Bagi yang ada anak,anak-anak lah peneman dikala sunyi sambil melayan keretah manja mereka.Bagi aku bila hubby tak ada dirumah selain tengok TV aku dengar radio.

Bila cuti sabtu ahad sambil buat kerja rumah mesti aku dengar radio,kalau on TV memang leka lah jawabnye kerja rumah pun mesti lambat siap.

Aku bukan setengah orang yg suka pasang radio kuat-kuat sebaliknye aku akan pasang radio sedang-sedang kuat saje.Mamadai sedang kuat sudah cukup dari membingitkan telinga.Hidup berjiran kenalah pandai-pandai bertolak ansur jangan fikir diri sendiri je.

Radio nie kecil senang nak dibawa kemana-mana saje.Kadang-kadang bila masak aku angkut radio nie ke dapur.Tak lah bosan sgt kat dapur.Ke toilet tidak sekali bawa buat terbiatlah tue kalau bawa.

Kelebihan radio comel nie ia ada SD CARD,USB,MP3 dan paling penting radio nie tak payah pakai direct electrik lepas di rechargeable terus boleh on utk mendengar lagu.

8 ulasan :

Z.U.E berkata...

wow! canggih.. mana ko beli??

Rosalinda berkata...

hehehe..mak mertua aku..pun kalau masak dgr radio..heheheh

aslinda wati berkata...

hehehee..sama ngan aku radio adalah peneman aku jgak..heehee..

myfara FLK berkata...

Beli kat mydin usj subang.harga aku lupa plak coz tahun lepas belinye

myfara FLK berkata...

Maknanye aku tergolong dlm ketegori mak mak lah nie.

myfara FLK berkata...

Radio je lah kan

maszmadi berkata...

mengancam kaler dia...

myfara FLK berkata...

Harus lah merah warna kesukaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...