Pengikut

Isnin, 17 Ogos 2015

- Jubah Raya myfara Dan linda Sama -

Nie lah jubah yang aku cakap sama dengan linda.


Sebenarnye Abg Nolidzan minta tolong kat linda jualkan jubah nie sebab wife dia jahit sendiri,bila kami berdua tengok jubah nie terus pergi try.Bila kami try elok pulak terletak dekat badan kami,apa lagi kami plan lah beli.Disebabkan nak tolong abg Nolidzan kami tunjuk gak lah jubah nie tapi cakap jubah nie dah dibeli oleh kami kalau berkenan boleh buat tempahan pada abg Nolidzan.


Elok je terletak pada badan tak labuh tak besar.Nampak macam senteng tapi tak sebenarnye aku pakai kasut hill tue yang nampak macam je senteng.Nie second time aku pakai,first time aku pakai masa pergi solat hari raya aidilfitri aritu.


Oh ya jubah nie ada zip kat depan,senang buat ibu-ibu menyusukan baby.

Murah abg Nolidzan jual dalam RM80 saje,tue yang kami terus beli.


1 ulasan :

aLyNnZ berkata...

cantek berjubah..akak pun sejak dua menjak ni tertarik nak pakai jubah..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...