Pengikut

Sabtu, 2 Februari 2013

Aduh duh duh Tumit Kaki Sakit

Aduh sakit plak tumit kaki nie..Nie mesti penat berjalan semalam kat Jalan TAR dah tue hari nie sibuk mengemas rumah lagi di tambahkan lagi petang tadi jalan lagi ke Giant Kinrara beli sedikit barang.

Habis tue klu tak jalan dok terperuk dalam rumah je bosanlah pulak rasa diri nie dah lah hubby sekarang nie tiap tiap sabtu ahad keje.Nak halang X boleh dia berkhidmat utk negara.

Balik pada cite asal,tumit aku nie dah ada pecah sikit..Kena sapu ubat nie klu di biarkan lelama mesti retak seribu.Nanti tak boleh nak pakai kasut tumit tinggi.

Alamak baru teringat besok kena jalan luar gak,mama dah booking aku suruh teman dia tempah baju.Aduh memang sakit lagi lah tumit kaki aku nie.Ha baru ingat aritu ada beli krim Zaitun Body Butter-Mustika Ratu kat Yasmin nak sapulah aritu sapu OK je tumit nie..

OK bye-bye.

1 ulasan :

Sue-Rya Qistina berkata...

kena urut kaki selalu ni. utk tumit tu mmg eloklah letak krim2 yg patut pastu kalau rase dah pecah2 sikit tu, better buang kulit mati tu guna berus yg ade jual kt guardian/watsons.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...