Pengikut

Selasa, 26 Februari 2013

Bag isi botol susu untuk saya...

Masa tengah capai bebarang yang nak beli dan jalan di satu area hubby terpandang bag isi botol susu..Aku tak nampak pun bag tue sibuk cari kotex bila aku dapatkan hubby dia cakap sayang nak tak bag tue cantiklah berkenan saya, comel je tengok kalau nak saya nak belikan untuk sayang sambil tangan menunjuk ke arah atas..aku terus cakap hubby tue bag isi botol susu tak kan  nak belikan untuk sayang nak buat ape lagipun tak ada baby lagi...

Dia kata tak pe kite beli je boleh simpan barangan lain kalau balik kampung atau jejalan..Ada 2 warna,warna pink dan red disebakan hubby berkenan warna pink aku pun ambil je warna tue..


tengok comelkan ada kartun comel disitu...

Sayu hati ini dia dah ada keinginan untuk menjadi ayah tapi apakan daya rezeki belum ada lagi...Kalau dah ada baby mesti bag ini ada kegunaannya..

4 ulasan :

shafura berkata...

in syaa Allah..Allah akan makbulkan doa mu kak..doa dari kami juga utk kamu..amin <3

Sue-Rya Qistina berkata...

comelnya beg tu.
ala dear, jgn sedih2 k.
insyaAllah ade rezeki tu nnt.
kami sentiasa doakan utk kamu :)

myfara FLK berkata...

terima kasih fura..love u..

myfara FLK berkata...

terima kasih ct..comelkan ada carton tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...