Pengikut

Selasa, 5 Februari 2013

Gift-Away Utk Kamu Semua! - Sudah sampai atas meja

Hadiah dah sampai atas meja..dari kekda a.k.a PnStoberi..

Macam mana aku boleh dapat yea, aritu aku gatal tangan pi drop komen kat blog kekda yang N3 bertajuk Edisi Menghargai Pembaca : Gift-Away!.. Dah kekda kata drop je komen utk sape-sape nak join tue yg aku terdrop komen..

Aku komen tak panjang menjela, Mesti ramai drop komennye... perkataan tue lah yang aku komen..Tak sangka kekda boleh terima komen yang pendek 4 perkataan tue..


To kekda thank you so much,it very beautiful and i like it...

kekda kekda nie pakej hadiah hari lahir utk jumaat nie ek...kikikiki..



3 ulasan :

PUANSTOBERI berkata...

Aaa... a ah la..lupa dah akak Mai nyer bufday Jumaat nih.. uhukss.. kurang ingatan dah skang ni. kut tak tulis skali situ 'hepi beday'. Huhu.

Pakai tau.. dari Sabah bah tu.. masa akk gi persidangan HR bulan 12 tu ari :)

myfara FLK berkata...

kekda harus lah pakai...tq again..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum, cantiknya. hee baik hati kak reen. heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...