Pengikut

Rabu, 13 Februari 2013

Depa beli Jersi Baru

Datang je Perlis tak sah jika tak ke Padang Besar..Pergi bershopping sape tak nak kan..Isnin kami reramai (saudara mara) ke Padang Besar,masing-masing berpecah mengikut family sendiri.

Family aku tempat pertama singgah ke kedai jual jersi..Hubby,Yasmin dan Aby dorang awal-awal dah plan nak beli jersi.Aku dan abah tak berape gemar sangat pakai jersi so tak lah beli..

Masuk ke 1 kedai ke 1 kedai mencari jersi,1 kedai tue bagi harga murah maka mereka minta saiz memasing.Aku sangka Aby nak beli 1 pasang jersi je rupanye dia beli 2 pasang.Suka benar lah dia siap letak nama dan no. nasib lah adik aku nie perempuan kalau lelaki mesti abah belikan banyak lagi utk dia.


aby peminat team Manchester United..29 tue tarikh birthday dia..

Hubby kat kedai yang aby beli tak ada saiz so dia pi cari kat kedai lain-lain.Dapat je beli dia datang balik kat kedai nie letak nama dan no..


seorang peminat tegar Arsenal-Krul berjersi 11
aku tak tau nape dia pilih no 11
Masa balik KL semangat dia pakai Jersi baru.

Yasmin pulak dia beli 2 pasang baju jersi team Malaysia utk Gmarl(future husband) dan adik Gmarl..1 kat kedai yang sama dan 1 kedai lain.


Oh ya Jersi utk team Malaysia jual kat sana mahal berbanding dengan jersi team luar negara.


brother nie asal dari thailand..dia lah sorang2 dok menampalkan nama dan no utk pelanggan yang beli..Sian dia berpeluh-peluh..Serius dia buat kerja takut salah katanye..

Lepas dah siap jersi masing baru boleh cari benda-benda yang lain..



4 ulasan :

Sue-Rya Qistina berkata...

amboi..shopping sakan kat padang besaq naaa..hehehe

meh tgk tips makeup dari kita :)

myfara FLK berkata...

depa bukan kami..kite shopping sikit je..

ohye dah buat tips make yea harus terjah blog kamu nie sekarang.

Luv berkata...

mai.. bape harga jersi tu skali letak no n nama sendiri?

pasni nak try gak

myfara FLK berkata...

krul punya jersi rm35 setiap abjad rm2 no. rm6..kira sendiri berape..aby punya jersi saje rm25 + lah dgn nama rm2 no rm5 lain sebab aby beli kedai nie krul beli baju kedai lain tampal kedai nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...