Pengikut

Selasa, 9 Mei 2017

23 April 2017 - Gerak ke Labuan

Tiket flight kami ke Labuan jam 5.15 petang,kemain excited nak bercuti dalam jam 3 lebih petang kami dah sampai di KLIA.

Sampai je terus check in luggage dulu masing-masing bawa sorang 1 beg,kemudian baru cari makan.Disebabkan depan mata ada KFC terus makan KFC je lah.

Hati banyak suka dapat jumpa Krul dan pergi bercuti.



 kemain lagi berswafoto,ala sweet sangat abah dan mama aku nie


dalam flight dapat duduk sama-sama sebaris


nak gak selfie



bukti aku duduk tepi tingkap dan sebelah sayap


cuaca di luar dalam jam 6.45 petang

kami sampai di Labuan dalam jam 7 lebih petang

Krul dah sedia menanti di pintu ketibaan,terus singgah bilik dia solat dan kemudian pergi makan.

Abah dan mama duduk di Hotel Labuan Point 1 aku tumpang duduk kat bilik Krul je.Jimat sikit hihihi..

Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...