Pengikut

Khamis, 25 Mei 2017

Gerai Pekan Nabalu

Shopping time..tak lah beli souvenir sikit untuk dibawa pulang sebagai kenangan dan nak kasi kawan-kawan 


Macam-macam ada dijual disini dari t-shirt hingga ke key chain



rambang mata memilihnye beg semua cantik-cantik,dan sila tawar yea kalau nasib baik dapat harag yang dihajatnya.Disebabkan Krul dah loghat Sabah dapatlah murah sikit.





nie barang yang aku beli,sehelai t-shirt pink dan beg duit krul pula beli 2 helai t-shirt 


nie barang abah dan mama




AddressPekan Nabalu, 89150 Ranau, Sabah, Malaysia


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...